El moment d’ensenyar com es fan les coses a Andorra

Setmana de les Finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí. La mítica pista Avet i l’emblemàtica pista Àliga acolliran les proves finals del certament europeu que no deixen de ser, un test pel 2023, on novament els sectors de Soldeu i El Tarter acolliran les Finals de la Copa del Món 2023. Però posat en context el que viurem durant la setmana del 14 al 20 de març, és moment perquè el Món de l’esquí torni a comprovar com es fan les coses a Andorra. Com un país s’aboca en l’organització d’un esdeveniment clau per l’economia interna i com, s’injecten els recursos que calen per aconseguir la millor promoció possible arreu. No en va, la promoció exterior, allò que tant treballa Andorra Turisme i que des de la pandèmia, el Govern ha volgut liderar, per obtenir una obertura de l’economia que no sigui només estacional, és el que s’aconsegueix amb esdeveniments d’aquest tipus.

La neu per Andorra, és com la platja per Espanya, o l’Himàlaia per Nepal, és a dir, una font d’ingressos de la que ens repercuteix a tota la ciutadania i per aquest motiu hem de treure les nostres millors gal·les per rebre els futurs campions del circ blanc. Andorra ha de mostrar al Món com es fan les coses o millor dit, com les fem des d’aquest petit país del Pirineu.

Personalment, estic convençut que Grandvalira i tot el seu personal superarà el llistó del 2019, perquè la qualitat humana, la seriositat i sobretot el bon fer cataloga a aquest camp de neu que sense cap mena de dubte és el referent del Sud d’Europa.

Hem tingut la sort, que les darreres nevades han tornat a les nostres muntanyes, el color blanc i això encara és més especial. Una competició d’esquí amb els voltants de les pistes sense neu, sempre deixa un mal gust de boca. A Andorra, no serà així. Les proves tècniques del programa que es faran a l’Avet i les proves de velocitat que es faran a l’Àliga tindran una bona qualitat de neu, com també tindran una bona organització gràcies a Grandvalira.

Sort a tots els competidors que estiguin aquests dies pel Principat, i sobretot la millor de les sorts dels corredors i corredores de la FAE, que ben segur ho donareu tot per deixar a Andorra, en el lloc on li correspon.

Deixa un comentari

Previous post Pallejà, Cerdanyola i Llerona els rivals de l’ENFAF femení en el playoff de descens
Next post El CTT Valls del Nord, campió de lliga

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint