El Morabanc aconsegueix derrotar el Trento 85-73

No es pot dir que hagi estat un partit plàcid pel Morabanc Andorra. La victòria 85-73 davant el Dolomiti Energia Trento no deixa de ser un baló d’oxigen pels d’Ibon Navarro, que continuant amb el símil, continuen malalts, però que amb l’oxigen poden respirar millor. Però la malaltia hi és.

Els del Principat han començat amb tensió, agressius, amb les coses clares en atac i encara més en defensa i això ha provocat que Noua pogués agafar el lideratge de l’equip. Els del Principat dominaven tot i que el marcador no acabava de trencar-se. El 21-10 del final del primer quart podia fer preveure un partit sense complicacions. Però ha estat així fins a cert punt. EL segon quart la tònica ha estat la mateixa. Es controlava el rebot, es podia sortir en transicions ràpides i això permetia atacs fàcils. D’altra banda, el Trento semblava navegar en tot moment, permetent opcions fàcils de llançament i sobretot amb un poc encert ofensiu ni tampoc intensitat defensiva. El 46-30 del descans, encara donava més aire als locals.

La tornada a la pista després de la pausa, ha estat el detonant d’una remuntada èpica dels italians. El Morabanc Andorra ha tornat a ser, aquell equip sense idees, perdent pilotes ximples, relaxat, cosa que ha tret de polleguera a un Ibón Navarro que es desesperava a la banda. Un parcial de 9 a 23 tornava a col·locar al Trento en el partit. Els del Principat navegaven completament. A 2:57 pel final del quart, el marcador assenyalava 55-53 que feia venir els dubtes, sobretot a la graderia, de l’equip. Aquest cop un triple de Hannah, dos tirs lliures de Paulí i una cistella de Noua tornaven a ampliar la diferència fins al 62-53 que permetia respirar, abans del 63-54 amb el que finalitzaria el quart.

La sortida del darrer quart, el Morabanc Andorra ha tornat a sortir endollat. Un parcial inicial de 7-0, tornava a estirar la diferència fins al 69-54. El Trento ho ha intentat, però aquest cop la reacció no ha estat la que haguessin volgut. Han arribat a posar-se a 9 punts, 79-70, però els del Principat han sabut mantenir la calma, no perdre pilotes i mantenir una diferència que al final ha estat de 12 punts, 85-73 per aconseguir la primera victòria de l’EuroCup a casa.

Previous post Gerard de la Casa el més ràpid a la Subida del Mármol – Macael 2021