El Morabanc Andorra a mantenir la identitat com a equip davant el Barça

El Morabanc Andorra jugarà aquest diumenge al vespre una nova final de la Lliga Catalana, davant el rival que està essent habitual, en aquestes finals com és el FC Barcelona. Els tricolors saben que no són els favorits però per aquest motiu intentaran no perdre l’identitat com a equip, com va succeir en el tercer quart de la semifinal davant la Penya. El rival dels d’Ibon Navarro està considerat com “el millor equip d’Europa”.

Nacho Llovet ho té clar quan diu que “anem sense presió i és un partit més de pretemporada que ens ha de servir per seguir millorant i mostrant la nostra identitat com a equip”. L’aler-pivot tricolor també té clar que “jugarem contra el millor equip d’Europa, però amb l’ambició de guanyar i portar el títol cap a casa”

Per la seva banda, Paco Vázquez ha explicat que “serà un partit molt difícil, és el Barça, sabem com juga perquè ja vam jugar contra ells i ara tenim una gran oportunitat per jugar contra un gran equip”. Un dels ajudants d’Ibon Navarro ha afegit que “tenim que aprofitar que juguem contra un gran equip per seguir millorant”.

La plantilla tricolor, en el cap, si tenen algun jugador aquest és Nick Calathes, actualment el millor base d’Europa. Vázquez explica que “actualment és el millor base d’Europa, sap controlar molt el joc, sap a qui donar la pilota, sap moure l’equip” tot i que també afegeix Mirotic, i els altres jugadors blaugranes.

Deixa un comentari

Previous post Contundent victòria de l’FC Andorra 0-5 davant la Montanyesa
Next post Els equips nacionals de natació artística inicien els entrenaments