El Morabanc Andorra activa els abonaments

Tornen els abonaments. Els aficionats del Bc MoraBanc Andorra recuperaran a partir d’aquest cap de setmana el seu seient. Dit d’una altra manera. Tothom que tenia un abonament de temporada quan la pandèmia va aturar-ho l’any 2020 el recuperarà amb el nou protocol sanitari que s’aplicarà a partir de diumenge (12h30) en el partit de la cinquena jornada de la Lliga Endesa contra Gran Canària. El percentatge d’espectadors amb el nou protocol puja fins el 80% i això permet, això sí, acreditant el teu estat de salut respecte el Covid a la porta que tots els abonats recuperin la seva localitat. Per accedir al pavelló caldrà mostrar a la porta el certificat de vacunació amb més de 14 dies, el certificat mèdic d’haver passat la malaltia fa menys de 6 mesos o un test negatiu d’antígens de menys de 24 hores o una TMA o PCR de menys de 72. També serà necessari portar mascareta per accedir al pavelló i un cop a dins s’haurà de portar durant tot el partit.

Els socis que ja tenien cadira el 2020, i que estiguin al corrent de pagament, la poden recuperar a través de quatre opcions. La primera és accedint a la zona personal a bca.ad i descarregant l’abonament, la segona descarregar-lo també a través de l’APP del club, la tercera és el carnet 2019/20 si el conserven que servirà per accedir al pavelló i la quarta és venir a les nostres oficines i n’imprimirem un en paper. Obrim de 09h30 a 13h30 i de 15h30 a 19h30. En cas de dubtes es pot trucar al 885900 o enviar un mail a secretaria@bca.ad

Els abonaments tindran el mateix preu que els de la temporada 2019/20. El club girarà el preu que es pagava menys els 55 euros de la renovació del carnet de soci i el preu de l’entrada del partit contar el Real Madrid. Si algú que s’ha fet soci aquesta mateixa temporada es vol fer amb un abonament ara ja pot fer-ho o si algú es vol fer soci aquesta mateixa setmana ja ho podrà fer tenint l’opció de contractar un seient per tota la temporada. 

Deixa un comentari

Previous post Debut d’Stefan Ancion a la modalitat Eliminator
Next post 51 esportistes rebran beques d’alt rendiment