El Morabanc Andorra arrenca a la pista

Logo Liga Endesa

Comença la pretemporada pel Morabanc Andorra 2023-24. Després de dos dies de revisions mèdiques i proves físiques al Centre de Tecnificació d’Ordino, el conjunt de Natxo Lezkano prendrà contacte amb la pista del Poliesportiu, per primera vegada.

El “coach” del Morabanc ha atès primer cop a la premsa i ha reconegut que “m’agradaria que fóssim un equip competitiu, que puguem competir a cada partit”. Lezka no ha afegit “hem de ser sòlids a casa i volem mantenir la dinàmica de la temporada passada a la Bombonera. Volem fidelitzar els nous abonats i els que ja ho són”

Lezkano que debutarà com a primer entrenador a l’ACB analitza l’inici de temporada dient que “tot passa per ser competitius, aquest és l’objectiu a curt termini”.

El Morabanc Andorra ha mantingut vuit jugadors de la temporada passada a LEB Or. En aquest sentit, el “coach” ha comentat que “tenim molts jugadors de la temporada passada que s’han guanyat el dret d’estar a l’equip. L’any passat tot l’equip va fer un gran paper”. Sobre les noves incorporacions, el màxim responsable tècnic de l’equip ha explicat que “hem portat molt bons jugadors i crec que hem portat molt bones persones”. Un comentari que fa entendre la importància de tenir un grup cohesionat i amb bona harmonia “per a nosaltres és fonamental continuar tenint la dinàmica de l’any passat, amb les mateixes relacions personals, el mateix ambient de treball. En aquest sentit, som continuistes. Anem a veure com s’adapten les incorporacions”.

Sobre, els nous fixatges, Natxo Lezkano té clar que han d’aportar “qualitat, experiència i físic”.

L’estil de joc del Morabanc continuarà sent el mateix de la temporada passada, però amb matisos. Així ho indica Lezkano que avisa “la temporada passada érem un equip TOP a la lliga. Enguany no ho serem. Haurem de saber adaptar-nos a les circumstàncies de cada partit o n no sempre podrem imposar el nostre joc”. En aquest sentit, el “coach” ressalta que “hem de tenir estil propi”.

El “mercato” de l’ACB ha generat molta expectació. Equips com el MúrciaObradoiroZaragoza han fet esforços per confeccionar plantilles de nivell Top. Això va la diferència de pressuposts i de plantilla sigui molt àmplia. Lezkano ho veu com “hi ha un grup de deu equips que estaran a dalt (l’any passat eren vuit). Nosaltres estarem un esglaó per sota, però sense descartar res”.

Enguany, Tyson Pérez torna a l’equip. Ho fa en format de cessió, després de la venda a l’Unicaja d’Ibon Navarro. Per al “coach” és “un jugador que ha de ser la referència. Hi conto amb ell”.

El treball de pista ha començat aquest dilluns. Al davant molts dies de treball i estada en alçada al Pas de la Casa. El primer partit serà el dia 24 d’agost, davant el Llemotges en una nova edició del Trofeu Vila d’Encamp.

Deixa un comentari

Previous post El golàs de Ruben Bover dona el triomf a l’FC Andorra 0-1
Next post Carol Cuen representa Andorra a l’Europeu sub23 de natació

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint