El MoraBanc Andorra ha perdut aquest dimarts a la nit a la Bombonera per 74-83 amb el Boulogne Metropolitans 92 de París. La derrota ha estat justa, els visitants han fet més i, a més, han ofert la sensació de dominar sempre el partit. Els de Vincent Collet, tret d’algun tram de rauxa tricolor han aconseguit que es jugués al que ells volien. El partit era important perquè ara París ja sap segur que acabarà entre els 4 primers i que jugarà el primer playoff a casa, un objectiu llaminer per l’avantatge que et dona i pel viatge que t’estalvies. En el cas del MoraBanc encara no és impossible acabar entre els 4 primers. Cal guanyar la setmana vinent a Wroclaw i esperar que Lietkabelis només guanyi un dels partits que li falten. En definitiva els tricolors no depenen d’ells mateixos per aconseguir la quarta plaça. Tot i això la nota més negativa del partit, potser més que la derrota i tot és que Jelínek s’ha fet mal al turmell lesionat i Morgan ha sortit amb molèsties també. Els dos s’afegeixen a Amine Noua que va sortir diumenge de Manresa amb el turmell lesionat també.

El partit ha estat un voler i no poder dels de David Eudal. No es pot objectar no haver lluitat a l’equip. Els jugadors ho han intentat però l’equip ha estat molt imprecís com ho demostren les 23 pilotes perdudes al final del partit. A banda d’aquest detall, que és molt rellevant la sensació és que l’equip arrossega el mal moment pel que passa i juga patint. Jugar a bàsquet patint és complicat perquè s’acaba ressentint la precisió, que sempre es porta molt millor amb la capacitat de fluir.

Sigui com sigui el domini francès s’ha començat a materialitzar en el segon quart amb un 22-31 que ja començava a ser un avís. Hunter produïa tot el temps i Konaté, que no és un gran tirador ha fet 5 de 7 triples, eren els executors. Al descans 35-40 i amb la sensació que el MoraBanc podria dir moltes coses en  la segona part. I no es pot negar que els d’Eudal ho han intentat un i altre cop. 61-62 o 64-67 han estat bons moments i amb la graderia animant amb ganes. Aquest dimarts no hi havia molta gent a la Bombonera però els que hi eren s’han fet sentir. En cada moment en què s’acostava el MoraBanc els visitants trobaven la manera de replicar i amb duresa. Bandja Sy ha fet dos triples que han fet molt mal a la recta final.

El Morabanc es nota tocat, sobretot de moral. Tampoc ajuda que l’infermeria no s’acaba de buidar mai. Ja se sap, les desgràcies mai arriben soles. Les coses no surten i això mimva a qualsevol. 

Cal aixecar el cap i seguir, només d’aquesta manera es podrà sortir de la dinàmica negativa en la que es troba l’equip.

Moment del partit d’EuroCup. Foto: BCA.

Deixa un comentari

Previous post Jordina Caminal guanya els Nacionals britànics júniors amb rebaixa de punts FIS i finalitza 3ª a l’absolut
Next post Podi de Regada i Turner en el Campionat Provincial de Lleida