El Morabanc Andorra cau 78-81 davant Unicaja

El Morabanc Andorra ha caigut en el segon partit a la Bombonera, aquest cop davant l’Unicaja de Màlaga per 78-81. Els andorrans han permès la remuntada després d’estar 11 per sobre, 62-51, a poc menys de dos minuts per acabar el tercer quart.

ACB Photo – Albert Martín

Els tricolors han sortit molt connectats i això ha fet que els visitants es descentressin. El 23-13 després d’un 3+1 de Jelinek ha fet encendre les alarmes als de Luis Casimiro, tot i que han seguit a remolc en el marcador. El 25-17 al final del primer quart donava molt marge als locals.

En el segon quart, els malaguenys han sortit amb la lliçó apresa i han pagat amb la mateixa manera que el Morabanc feia, en el primer quart. Els llançaments exteriors feien que el marcador es reduís fins al 27-24. La reacció dels del Principat no s’ha fet esperar per col·locar-se 34-24. Ràpidament ha estat contestada per un Unicaja que s’ha col·locat per davant en el marcador 36-38 a vint segons per arribar al descans.

A la represa, primera cistella un triple del Morabanc per tornar a manar en el marcador. Tot i això el matx ha entrat en una dinàmica d’igualtat absoluta, fins als darrers instants de partit. Petits detalls han fet que Unicaja agafés cinc punts de diferència 75-80, ja en el darrer minut que tot i el triple de Hanah ha estat impossible remuntar.

D’aquesta manera al Morabanc Andorra se li escapa un partit per 78-81, per petits detalls. La nota negativa de la jornada és la retirada de l’islandès Hakur Palson. Caldrà esperar les notícies dels serveis mèdics per saber l’abast de la seva lesió, que sembla ser és de tipus muscular.