El Morabanc Andorra cau 82-79 davant el Manresa a les semis de la Lliga Catalana

El Morabanc Andorra no podrà revalidar el títol aconseguit la temporada passada, perquè aquest dissabte ha caigut davant el Baxi Manresa 82-79 a la segona semifinal de la Lliga Catalana que es disputa aquest cap de setmana al Nou Cogost de Manresa. Els del Principat han anat a batzegades i això ho ha vist els del Bages que amb un joc molt intens, sobretot a la segona meitat, i decantar el seu joc pel joc interior (els tricolors presentaven les baixes de Nacho Llovet i Moussa Diagne) han fet prou per emportar-se un partit que Codi Miller-McIntyre podia haver portat a la pròrroga si el llançament triple sobre la botzina hagués entrat.

Malgrat les baixes i cal afegir els problemes que ha tingut Tunde al descans que han fet que els minuts a la segona part fossin inferiors als que el tècnic desitjava, el Morabanc Andorra ha fet el possible per competir. Així ho admitia Ibon Navarro al final del partit al dir que “hem fet el possible per competir i aquest grup ha demostrat que tenia ganes de fer-ho”. El tècnic euskaldun ha afegit que “Conor amb només tres entrenaments, jugant Noua de cinc, Nakic que s’ha incorporat també, hem competit i aquesta és una identitat que ha de tenir el grup”. Navarro seguia dient que “estavem a menys 10 punts a dos minuts del final i després hem tingut el tir per anar a la pròrroga, aquest és la lectura positiva que cal fer”.

Tot i la derrota, el Morabanc Andorra jugarà diumenge davant el Joventut de Badalona que ha perdut davant el FC Barcelona l’altra semifinal, un nou partit amistós. Es podria dir que seria com un tercer i quart lloc de la Lliga Catalana, però aquest partit no està estipulat en el programa de la competició i han estat els entrenadors que s’han posat d’acord per demanar-lo i així sumar més minuts de joc.

Conor Morgan ha pogut jugar els seus primers minuts amb el Morabanc Andorra. Foto: M.A. Chazo

Previous post Cardelús entrena amb la Kalex amb la que participarà al mundial de Motorland