El Morabanc Andorra cau davant el Madrid 69-75 i s’acomiada de la Copa

El Morabanc Andorra ha caigut aquest dilluns al vespre davant el Real Madrid a la Bombonera 69-75 i s’acomiada definitivament de poder disputar la Copa 2021. Els tricolors no han estat tot lo regulars que calia en un partit davant el líder, però tampoc el líder se l’ha vist amb la seva millor versió. El desgast del partit davant el Tenerife segur que ha passat factura als de Pablo Laso, que tampoc s’han hagut d’esforçar excesivament per aconseguir el triomf.

Tot i les adversitats l’equip d’Ibón Navarro ha pogut plantar cara als blancs. Sí que és cert, que hi havia aquella sensació que els visitants anaven en segona i tenien quatre marxes més per posar. Però amb la segona han tingut prou per jugar a la Bombonera. Els del Principat, amb les baixes prou conegudes de Diagne, Dimé, Ty ha hagut d’afegir que Sergi Garcia no ha jugat per decisió tècnica. Això ha fet que Hannah i Paulí ocupessin aquesta posició de direcció d’orquesta d’una banda (per seguir amb el símil de la música) que no ha estat del tot ajustada. Malgrat tot, el segon i tercer quart han caigut del costat andorrà per un doble 15-14, però el primer (17-23) i el darrer (22-24) han caigut del costat dels de Pablo Laso.

Que el Moraban Andorra no estigui enguany a la Copa, no ha de ser motiu de depressió ni desànim. El grup ho ha donat tot. És cert que ara es troben a faltar dues victòries que podien ser tranquilament les que no es varen aconseguir a Guipúzcoa i contra el Zaragoza, però fer aquesta lectura seria demagogia pura i no fer un anàlisi real de la situació que ha viscut la plantilla tricolor. Cal recordar que la bona part de la plantilla ha patit la Covid-19 i això va fer que durant tres setmanes s’aturés completament l’activitat a la pista quan la majoria d’equips de la competició seguien jugant. Algú se’n recoda d’això? Doncs bé, l’equip ha tingut opcions de classificar-se per la competició del KO i s’ha ficat en els 16ns de l’EuroCup.

Essent positius, millor que l’equip no jugui la Copa i es centri en una recuperació total i completa per encarar la competició europea però encara més important, la segona part de la competició domèstica que ha de comportar la disputa del play-off.

Del partit davant el Madrid, tres coses que cal comentar. Alberto Abalde, en el primer quart ens ha fet un “vestit a mida”; Edy Tavares és molt gran i intimida molt a la pintura i que aquest cop ha estat Tunde, amb 22 de valoració i 13 punts, el millor dels del Principat.

No cal donar-li més voltes. El Morabanc no estarà a la Copa. Ara toca ja centrar-se, en sumar victòries i això passa per aquest proper dissabte 9 de gener a les 6 de la tarda a la pista del Fuenlabrada.

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Isma Cerro es desvincula de l’FC Andorra
Next post Joan Laporta obre una seu electoral a Andorra la Vella