El Morabanc Andorra cau davant la Penya en un partit amb “molts detalls”

Que ningú es quedi amb el marcador d’aquest dissabte on el Morabanc Andorra ha caigut davant la Penya 71-84, en el Trofeu Escaldes-Engordany. Un partit davant un rival, que tot s’ha de dir, presentava un regitcell de joves promeses que feia por. Una Penya molt entonada en el llançament exterior amb un 57,1% en tirs de tres i un Morabanc Andorra que tot just sumava quatre entrenaments de bàsquet. Però amb tot això, en el parquet del Prat Gran s’han vist moltes coses del que ha de ser el conjunt d’Ibon Navarro. Atenció amb l’explosivitat de Codi Miller-Mcintyre, no només en atac, sino també la manera en la que defensarà. Però es que les noves incorporacions que han pogut jugar (Codi, Amine i Crawford) se’ls ha notat aquesta falta d’entesa lògica, però també espurnes del que aportaran a l’equip. Per dir una dada significativa, Amine Noua ha estat el màxim rebotejador dels tricolors empatat amb Moussa que percert, retornava després de gairebé un any llarg. Crawford se l’ha pogut veure com la seva aportació en el joc ràpid es trobarà molt còmode i que en el llançament exterior pot ser una peça important en els esquemes d’Ibon Navarro.

Que ningú faci lectures que no toquen. Dels vuits parcials del partit (cada cinc minuts), els del Principat només han guanyat dos, però això ara és el de meny. L’equip enguany ha començat la pretemporada de manera diferent, efectuant un treball molt progressiu on l’aspecte físic està per sobre del conceptual. Això s’ha vist des del començament en el Prat Gran. Ha faltat compenetració, però si només porten quatre dies fent bàsquet…

“El primer pas ja està fet” com ha dit Nacho Llovet. Ara tocarà començar a “filar prim”. El Morabanc ho farà en una petita estada que faran al Pas de la Casa previ al partit contra el Barça a Encamp. Amb alçada, el treball físic guanya encara més importància però es començaran a entrar els conceptes amb els que el cos tècnic hi confia. Aquest dissabte NOMÉS ha estat un entrenament, per cert amb públic. A partir d’ara cal ficar oli a la maquinària, perquè en breu arriba el Barça, després Limoge,…. i després la Lliga Catalana.

 

Morabanc Andorra: Pauli 4, Tunde 8, Noua 8, Sergi 4, Crawford 9 – cinc titular-. Codi 17, Llovet 11, Hannah 4, Diagne 1, Colom, Jelinek 5 i Guzman.

Club Joventut de Badalona: Ventura 8, Helmanis 5, Bassas 17, Parra 8 i Maronka 2 -cinc titular- Busquets 14, Domenech 5, Barrado 4, Vives 11, Feliz 10.

Parcials: 8-10, 16-25, 25-37, 41-49 (descans). 45-57, 51-66, 61-72 i 71-84 (final).

Àrbitres: Perea, De Diós i Fernández. 

 

El saltenc Oriol Paulí defensat per Albert Ventura. Foto: Martin Imatges.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús sortirà cinquè a Jerez
Next post Derrota 1-0 de l’FC Andorra en el darrer partit de pretemporada al camp del Sabadell