El Morabanc Andorra comença els entrenaments

Un cop passades les revisions mèdiques i els pertinents controls mèdics tant de caràcter físic com de Covid-19, el Morabanc Andorra 2020-21 comença a funcionar. Ho fa amb el primer entrenament a pista. No ho fa al complet, ja que homes com HannaSenglinTunde i Dime ho faran per separats fins que no tinguin la segona PCR i passin els dies pertinents perquè afegeixin al grup.

D’aquesta manera, el tècnic Ibón Navarro ha fet compareixença de premsa per analitzar com es presenta aquesta temporada que fa tota la pinta que serà atípica.

L’euskaldun ha parlat de l’estructura d’equip, on només s’han canviat tres o quatre jugadors, algun d’ells per obligació “la línia d’equip és la mateixa de l’any passat amb els retocs pertinents per fer incís amb el qual volem millorar en comparació a la temporada anterior”. Navarro ha afegit que “volem tenir una plantilla llarga, primer de tot perquè en Moussa encara li queda tot i que està millor i segon, perquè haurem de fer un esforç quan hi hagi totes les competicions”. L’entrenador basc també ha reconegut que “la pretemporada està condicionada per diferents coses, però sobretot per les circumstàncies amb les que vivim”. En aquest sentit Navarro ha explicat que “nosaltres no podem estar-nos aturats i esperar que decideixin. Nosaltres comencem a treballar i el que diguin, farem”.

El fixatge de Male i el re fitxatge de Tunde fa del Morabanc Andorra un equip amb un fort poder defensiu. Així ho indica el propi tècnic al dir que “busquem que ens reconeguem per la nostra intensitat i esforç defensiu. Això era el que fa dues temporades ens definia i aquesta darrera temporada no ha estat gaire així”.

AL voltant de l’ACB hi ha rumor que es podria decidir començar la competició, en format bombolla, com va passar a la Fase Final de l’ACB o com està passant a l’NBA. El tècnic del Morabanc ha reconegut que “entendria que decideixin això, ja que altres esports han actuat diferent i mira el que ha passat”.

Pel que fa, a l’estat de Moussa Diagne, Navarro ho ha dit clar “no vull cap mena de pressió a la seva tornada, si ha d’estar a l’octubre que ho estigui, no ens podem equivocar com vam fer la temporada passada”. Per acabar sentenciant “ara mateix en Moussa no existeix”.

Deixa un comentari

Previous post Marc Pedraza, fitxa per l’FC Andorra
Next post La FAE i la FADEA donaran suport a Roger Puig

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint