El Morabanc Andorra es centra en la preparació abans que en el resultat

El Morabanc Andorra ha perdut 82-90 davant el FC Barcelona, en el que ha estat el primer partit de pretemporada dels homes d’Ibón Navarro. Un conjunt andorrà amb una forta càrraga física (com indica els cànons de les pretemporades) que ha vist com en els darrers cinc minuts els blaugranes han capgirat el partit fins aconseguir la victòria final. Els del Principat han estat més pendents de la preparació que del resultat.

A ningú li agrada perdre, i menys a un tècnic tan exigent com el basc Ibón Navarro. Però avui les rotacions no les marcava ni el head coach, Ni David Eudal ni Paco Vàzquez. Avui el que manava era el preparador físic que havia estipulat que cap jugador podia passar de 21 minuts de joc. Només Senglin amb 22’34” s’ha passat del registre pautat, però es que per alguna banda s’havien de quadrar els temps.

El Morabanc Andorra, com suposem que el FC Barcelona ha arribat al partit amb una gran càrraga física. Entrenament dilluns, doble entrenament dimarts i entrenament dimecres matí. Com diu el tècnic andorrà “a la pretemporada cal acumular entrenaments”. És el que ha fet el Morabanc. S’han vist espurnes del que han de ser els tricolors. Temps tindrem de gaudir-ne.  De moment aquest dimecres, ha tornat el bàsquet al Principat.

Diumenge, un nou capítol. Aquest cop el rival serà el Baxi Manresa i el pavelló el del Prat >Gran d’Escaldes-Engordany.

 

Foto: FCB Bàsquet

Deixa un comentari

Previous post Reconeixement de la FAK a Manel Garcia Jodar
Next post Laura Mas rep el FCB de bàsquet