Hem estat acostumats que les darreres temporades el Morabanc Andorra planificava el primer mes de curs amb l’objectiu d’arribar amb les millors opcions possibles al primer títol oficial del curs com és la Lliga Catalana. D’aquesta manera varen arribar els títols de les temporades 2019-20 i 2020-21. Enguany, els d’Ibon Navarro clouran la temporada el proper dissabte a Toulouse davant el Pau. Una pretemporada que, per números, no ha estat bona. 1 victòria (davant el Limoges a Andorra la Vella) i 4 derrotes (Joventut a Escaldes; FC Barcelona a Encamp; Manresa a semis de la Lliga Catalana i Joventut en el 3r i 4t lloc de la Lliga Catalana). El grup va evolucionant a un ritme diferent d’altres temporades. Tot té un motiu.

Enguany, la planificació s’ha vist modificada de la que era habitual, per buscar estar en el millor estat de forma i de contingut tàctic a l’inici de l’ACB. I és que el calendari dels dos primers mesos del Morabanc Andorra fa respecte. Ho fa al públic i també a la plantilla i cos tècnic que tenen clar que han d’arribar en les millors condicions possibles a aquest punt. En aquest setembre, els del Principat visiten les pistes del Betis i Fuenlabrada i rep el Real Madrid a la Bombonera. Però l’octubre encara és més “d’agafar-se que venen corbes”. Els d’Ibon Navaro visiten les pistes de Burgos, Badalona, i Krasnodar a l’EuroCup i es rep a Gran Canària, València i Unicaja, a la Bombonera. Tot un Tourmalet que necessitarà la millor de les versions del Morabanc Andorra si es vol aconseguir el primer objectiu del curs: estar entre els vuit primers per ficar-se a la Copa.

El General Manager del Morabanc Andorra, Francesc Solana no s’ha cansat de repetir que “tenim millor plantilla que l’any passat, ja que hem trobat el que no teníem i necessitàvem”. Atrevit o no, sí que és cert que cal tornar a treure’s el barret amb l’exaler esquerrà, ja que CrawfordNoua i McIntyre fan preveure que seran un bloc important pels del Principat. Cal no oblidar que Conor Morgan i Mario Nakic, ja incorporats a la dinàmica de grup, han estat aturats per molèsties. Malauradament, caldrà tenir envoltat de cotó a Moussa Diagne, que tot i que ha estat treballant intensament i ha estat amb el grup, ja s’ha perdut per molèsties els dos partits de la Lliga Catalana. Dos anys sense jugar, el bo del Moussa ho està notant i molt. A la recamara, Tyson Pérez continua en el seu procés de recuperació de cara al seu retorn a les pistes.

Tot això, per entendre el canvi del Morabanc Andorra en aquesta pretemporada. Tot està per veure, però els del Principat tenen ganes de Copa, això significa que des del començament hauran d’estar al 100%.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Derrota injusta d’Andorra U21 0-1 davant una Eslovènia que no ha fet res
Next post Cardelús cap a Motorland al Mundial de Moto2