El Morabanc Andorra guanya 105-71 al Guipúzcoa però no jugarà el playoff

No ha pogut ser. EL Morabanc ha guanyat sobradament davant un equip ja descendit com el Guipúzcoa 105-71, l’Unicaja a perdut davant el Madrid, però el Gran Canaria no ha fallat i ha derrotat al Betis. D’aquesta manera seran els canaris els que ocupin el vuitè lloc de la classificació i disputin el playoff. Es queda fora Unicaja i també l’equip del Principat.

Però tot i això, cal treure’s el barret amb aquest grup de jugadors. Durant la complicada, de per sí, temportada al jugar sense públic s’ha afegit els dos brots de Covid a la plantilla que ha derivat en nombroses lesions, fins a l’extrem que el Morabanc Andorra d’aquesta temporada que avui acaba ha tingut fins a 17 jugadors, es diu aviat.

Els tricolors que estaven 13ns després de la monumental desfeta a la pista de l’Obradoiro, han acabat lluitat per entrar a la fase final de la Liga Endesa, i ho han fet perquè han cregut en ells mateixos, perquè han anat recuperant efectius, però sobretot, perquè com a equip han fet un pas endavant. La classe humana del grup ha pogut amb molt dels moments complicats de la temporada i tot i finalitzar sense el playoff, la temporada del conjunt que entrena l’euskaldun Ibón Navarro ha estat excel·lent.

Que ningí ens faci creure res que no sigui això. Fa res es pensava en no baixar i el Morabanc Andorra té més que opcions per jugar la propera temporada EuroCup.

Tot un èxit, vist el que ha viscut el grup, que cal reconèixer i posar en el context actual.

Foto: Morabanc Andorra.

 

Deixa un comentari

Previous post Inter i Sant Julià jugaran a Europa
Next post Andorra participarà en el Míting AASSE de San Marino