El Morabanc Andorra guanya 76-85 a Bilbao amb un excels Senglin que fa 30 punts

Victòria important del Morabanc Andorra 76-85 a la pista del Bilbao que el situa, de nou, a la “pomada” de la Liga Endesa. I es que els del Principat han tornat a fer, aquest dijous al Bilbao Arena, una d’aquelles exhibició com a equip que et dóna la confiança i aquell afegit, per encara amb garanties la marató de partit del desembre. A més, si s’afegeix la majestuositat encarnada en la figura de Jeremy Senglin (30 punts, 35 de valoració) fa que l’equip illusioni.

Davant els pupils d’Àlex Mumbrú, el partit s’ha mostrat com aquells combats que calia esperar el moment ideal, perquè minut a minut, la igualtat era la protagonista. Els del Principat han estat forts, mentalment cosa que ha permés no marxar en el partit, quan ho han intentat els locals. El guió estava escrit i Ibón Navarró movia i desfeia a ritme del que feia Àlex Mumbrú i al revés. Era com una partida d’escacs, però en el darrer quart ha sorgit la figura de Senglin, que necessitava un partit així, després d’un inici de temporada no gaire fluid, per certificar-se com el gran escorta que necessita el Morabanc. Però el de Texas no ha estat sol. El Morabanc ha estat un conjunt, un equip, i amb Senglin estelar, Oriol Paulí , Tyson Pérez i Sergi Garcia d’acompanyament han fet possible que el balanç de victòries i derrotes, després dels dubtes inicials s’hagi tornat a igualar. Avui Hannah ha demostrat ser humà i no ha tingut el dia. No sempre es pot ser el millor a la pista. Però per això hi ha una plantilla àmplia i per això el Morabanc és un equip.

Previous post Verdú acaba 19è a Gurgl i suma el primers punts a la Copa d’Europa
Next post Govern i Ski Andorra anuncien que l’obertura de pistes es posposarà fins a mitjans de gener, mínim