Amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, un any més, el BC MoraBanc Andorra i l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat sumen les seves forces i tornen a realitzar una acció de manera conjunta, la campanya ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #Maipor25N’ que dona continuïtat a la campanya publicitària del 2017.

L’objectiu d’aquesta acció conjunta és donar visibilitat a les accions entorn de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere per tal de sensibilitzar sobre aquesta problemàtica

Aquest divendres 25 de novembre a les 20 hores, l’equip de bàsquet jugarà amb un equipament de color lila i rosa contra ICG Força Lleida al Poliesportiu d’Andorra. La samarreta serà única i portarà un logotip ‘MaiPor25N’ especial per l’ocasió. En el descans del partit la periodista Gemma Rial llegirà un manifest contra la violència de gènere.

Els equipaments originals que portaran els jugadors divendres se subhastaran al portal Gol Solidari i la recaptació es destinarà íntegrament a les associacions de dones d’Andorra.

Foto: SFGA

Deixa un comentari

Previous post Mario da Cruz, a Pitztal per les primeres Copes d’Europa
Next post Xavi Cardelús renova amb l’equip Promoracing