El Morabanc Andorra – Joventut per 15 euros a Escaldes

Comencen els partits de pretemporada del Morabanc Andorra. El primer serà aquest proper dissabte 21 d’agost a les 7 de la tarda al Pavelló Prat Gran d’Escaldes-Engordany, en el que serà la quarta edició del Trofeu Escaldes-Engordany. El rival, un típic, el Joventut de Badalona que visitarà terres andorrades per continuar la seva posta a punt, igual que li succedeix als tricolors.

El partit tindrà, una assistència d’espectadors limitada a 120, un porcentatge proper al 25% de l’aforament del Prat Gran segons ha estipulat el ministeri de Salut del Govern que hauran d’estar sentats de forma que es deixin dos seient lliures al laterals i alternats en espais entre files. El que està clar que la pandèmia segueix reduint el nombre d’espectadors i això va en decriment de l’espectador o aficionat.

El preu de les entrades seran de 15 euros que aniran íntegrament destinades a l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (ADVAA) es poden adquirir a la plataforma de ventes d’entrades de Morabanc (entitat bancària).

Renovació de l’acord de patrocini entre Comú d’Escaldes-Engorday i el Morabanc Andorra

Abans d’iniciar la roda de premsa, Joaquim Dolsa, Còlsol Menor d’Escaldes-Engordany i Gorka Aixàs, president del BCA han signat l’acord de renovació del conveni de patrocini en el que el consistori escaldenc continuarà essent el patrocinador principal de l’equip de capacitats especials del Morabanc Andorra, en una clara aposta per la continuitat d’un patrocini que es va iniciar la tempoada 2020-21.

 

Deixa un comentari

Previous post Cardelús busca el tercer lloc final de l’Europeu de Moto2
Next post Marc Duran guanya el I Memorial Josep Ma. Rodríguez de tennis taula