El Morabanc Andorra jugarà amb motivació extra davant el Zaragoza

Molt similar a la prèvia que vam fer abans del partit que s’havia de jugar dijous davant el Bilbao és la que podríem escriure com a prèvia del partit davant el Zaragoza. Un conjunt aragonès que té molta qualitat a les seves fil·les però que per un all o una ceba no han acabat de rutllar com s’esperava en aquest inici de competició. D’aquesta manera el partit davant el Zaragoza es presenta com a vital, per les aspiracions d’un Morabanc Andorra que vol mirar cap a la zona alta de la classificació, i que després d’un inici dubitatiu, té la possibilitat de enganxar-se a les posicions de Copa.

Tot i això, el partit de diumenge està marcat per la no presència d’Ibón Navarro i David Eudal a la banqueta tricolor. La Covid-19 està fent “estralls” a la plantilla del Principat i això encara fa els jugadors estiguin més motivats pel partit d’aquest cap de setmana. Sense cap mena de dubte, que els dos tècnics estaran a les seves llars seguint el partit per TV que el dirigirà Paco Vázquez.

Per la seva banda, el Casademont Zaragoza es presenta a Andorra després de caure contundentment a casa per 63-92davant l’Unicaja de Màlaga. Saber si el MoraBanc es trobarà un equip en crisi o un equip que convertirà la seva ràbia en motor de reacció és un fet que començarem a conèixer demà a partir de les 12h30.

“Està clar que no està sent una setmana normal i que després de veure com el Covid ens afectava a tots perquè fèiem molts tests o quan vam competir a la bombolla de València o juguem sense públic ara el tema és diferent” afirma Paco Vázquez, que afegeix que “és una oportunitat per demostrar l’equip que som i per unir-nos davant les adversitats”. Vázquez ha deixat clar que “el cos tècnic ha continuat treballant plegat perquè Ibon i David ho estan fent des de casa”. Sobre el rival, el tècnic ha exposat que “és un gran equip que juga amb molt de ritme i nosaltres haurem de seguir fent les coses que estem fent bé darrerament sobretot en defensa”. Tyson Pérez ha anat en la mateixa línia “confiem en Paco per portar el partit, nosaltres som com una família i demà ho hem de demostrar”. Per l’aler pivot “Saragossa és un gran equip que juga amb molt de ritme i haurem d’estar bé en defensa sobretot”.

 

Foto: Morabanc Andorra

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva jugarà la final de Villena
Next post El CV Encamp no debuta a Manresa