El Morabanc Andorra podria tenir aquesta setmana les primeres altes

El primer de caure, primer com a contacte de positiu i després directament com a positiu va ser l’entrenador David Eudal, després varen anar caiguent Ibón Navarro, i després els primers quatre jugadors, que varen impedir poder jugar el partit contra el Casademont Zaragoza. Bé, ara comença el compte enrera per tenir l’alta mèdica després que els simptomes hagin desaparegut. El primer en recuperar la “normalitat” ha estat Eudal. Durant aquesta setmana podrien acompanyar-li el “head coach” i els primers jugadors que varen caure, si les PCR donen negatives. Com és habitual, el Morabanc Andorra efectua un control estricte de la primera plantilla sota les ordres dels Serveis mèdics del club, que es basen en els protocols de l’ACB i en els coneixements dels facultatius. Si les PCR surten negatius, Ibon Navarro es podria retrobar ja presencialment amb la resta del cos tècnic, tot i que durants aquests dies els contactes telemàtics han estat constants. El cos tècnic: Navarro, Eudal i Vázquez fa dies que treballen, ordinador en mà per així intentar perdre el menys temps possible després d’aquest contratemps inesperat.

D’aquesta manera, s’espera que poc a poc, el conjunt tricolor vagi recuperant una mica la normalitat i així tornar a trepitjar el parquet del Pavelló de Govern. Ara la feina la tornaran a tenir el preparador físic i els entrenadors, per veure com planifiquen la tornada a la competició. L’aturada de 14 dies de la majoria de jugadors obligarà a fer una “petita pretemporada” amb competició inclosa, cosa que encara dificultarà més, les càrregues físiques als jugadors i augmentarà les possibilitats de lesions, sobretot musculars.

El que està clar és que a l’actualitat el Morabanc Andorra ja té cinc partits suspesos (Bilbao, Zaragoza i Guipuzcoa d’ACB i Mònaco i Giants d’Eurocup) sense descartar que se li afegeixin també el del Real Madrid, del proper cap de setmana i el d’EuroCup davant la Virtus , del dimarts 17 de novembre.

Deixa un comentari

Previous post Koldo Àlvarez de Eulate dóna la llista de convocats per Portugal, Malta i Letònia
Next post Andorra aspira a evitar la golejada i marxar de Lisboa amb bones sensacions