El Morabanc Andorra presenta les equipacions oficials pel retorn a l’ACB

El Morabanc Andorra ha presentat avui, per xarxes socials, les equipacions oficials que lluirà en el seu retorn a l’ACB.

La primera equipació genera el dubte si és blau cel o color turquesa, caldrà posar-se d’acord. A l’esquena dreta, predomina el blau marí. No falta el logotip de la marca esportiva com tampoc el logo del club i el de la Liga Endesa. Com sempre, al davant de tot hi ha el patrocinador que posa nom al club Morabanc i Andorra, com a marca de país.

Foto: BCA.

 

La segona equipació predomina el blau marí (que serà l’equipació fosca) amb la part superior de les esquenes amb els colors groc (dreta) i vermell (esquerra). Tot i que el blau marí, no és el color oficial de la bandera del Principat, la segona equipació busca el joc amb els colors insígnies del país. Tampoc falten els signes identificatius d’igual manera que porta la primera equipació (samarreta clara). El logotip de la marca que vesteix a l’entitat, amb el logotip del club i el de la Liga Endesa. Més a baix, a l’alçada del pit hi ha la marca de MORABANC i més a baix ANDORRA.

Foto: BCA.

Les equipacions ja es poden adquirir a la botiga online del club a www.bca.ad a un preu de 50 euros, les talles infantils i de 60 euros, les talles d’adults.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú viatja a Saas Fee per entrenar en neu
Next post Debut a l’Europeu amb victòria 6-2