El MoraBanc Andorra recapta més de 7.000 euros durant la pretemporada

Les aportacions solidaries vinculades a associacions del país i realitzades durant els partits de pretemporada del BC MoraBanc Andorra superen les millors previsions. La darrera la vam conèixer el passat dissabte en mig del partit davant el Monbus Obradoiro.

Aquesta passada pretemporada dos dels partits disputats a Andorra tenien vessant solidaria. El de Encamp a favor de Càritas de la parròquia i el d’Escaldes-Engordany vinculant la recaptació cap a l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra. Les dues cites han superat amb nota la vessant solidaria dels assistents.

En els dos casos s’ha duplicat la recaptació respecte a altres pretemporades, en duels realitzats a les mateixes ubicacions. En el cas d’Encamp cap a Càritas Encamp la xifra va arribar als 3740 euros i en el cas d’Escaldes-Engordany cap a ATIDA la quantitat s’ha conegut aquest passat cap de setmana, ascendint fins al 3300 euros recaptats.

Aquesta és una excel·lent notícia per a tots, no només pel fet que les pretemporades a Andorra tenen molt d’interès i ganes de veure el nostre equip, sinó que aquestes ganes es transformen en ajuda i en solidaritat a l’hora de comprar una entrada i ajudar a les causes associades.

La solidaritat però no para aquí, i el BC MoraBanc Andorra, juntament amb els seus col·laboradors, seguiran posant a disposició de les associacions que així ho desitgin la finestra i altaveu del club. Un exemple l’hem tingut la passada jornada, amb el partit a favor d’ASSANDCA. Una venta de samarretes roses que ha gairebé esgotat les existències. Per tant, seguim sumant tots plegats per causes i lluites compartides.

Deixa un comentari

Previous post Novè lloc de Frank Porté a Le Castellet
Next post Primer i positiu test en pista dura per als U16 de l’EEBE