Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
El Morabanc Andorra sitiat a Fuenlabrada

El temporal Filomena ha comportat moltes situacions dentesques pel que fan als habitants i visitants de la zona del centre de la península ibèrica. Aquí entra el conjunt del Morabanc Andorra que el dissabte havia de disputar el partit de Liga Endesa davant el conjunt del Fuenlabrada en el Pavelló Fernando Martín i que es va ajornar. Tot i la no disputa del partit, la expedició andorrana encapçalada pel General Mànager Francesc Solana no ha pogut sortir de la població madrilenya degut a la climatologia. El treball del personal del club del Principat s’ha centrat en intentar fer el desplaçament cap a Andorra de l’equip, però ni avions ni trens estan operatius. D’aquesta manera el bus oficial del club s’ha desplaçat fins a la població madrilenya, i després de trigar “una eternitat” en arribar espera que dilluns pugui “carregar a la expedició andorrana” per tornar-la a casa.

Tot i l’incombient que suposa, el Morabanc Andorra ha pogut entrenar amb normalitat en el Fernando Martín per el seu proper compromís que serà dels Top16 de l’EuroCup davant l’Unics Kazan, el dimecres a la Bombonera a les 8 del vespre.

En aquest sentit des del club que presideix Gorka Aixàs s’ha volgut agraïr la col·laboració de la Policia Local de Fuenlabrada per obrir camí al bus del Grup Montmantell i facilitar l’arribada a la població madrilenya, i al propi club del Fuenlabrada i a l’Ajuntament per permetre dur a terme els entrenaments pertinents.

Foto: Morabanc Andorra.

 

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment