El Morabanc Andorra torna a guanyar, aquest cop a Ourense 62-72

Victòria important del MoraBanc Andorra (62-72) a Ourense. Al final suma una com totes les altres però en una temporada sempre s’acaben generant moments en què les victòries tenen un sabor especial i alimenten molt. La d’avui alimenta perquè arriba just després de perdre a Alacant i això vol dir recuperar de seguida el camí de la victòria. La d’avui alimenta perquè l’equip l’ha tret en un partit lletjot en què no ha acabat de trobar la inspiració d’altres dies però ha estat capaç de jugar molt seriosament per lligar el triomf davant d’un bon equip que a més estava extramotivat i amb el pavelló ple. I la d’avui alimenta perquè és en dies com avui, mostrant aquesta maduresa, és on es fonamenten les grans temporades i el MoraBanc Andorra està fent una d’aquestes amb 14 victòries en 16 partits. L’està fent una mica menys bona que el Palència (que l’està fent extraordinària amb 15) però les coses s’estan fent bé i guanyar avui era molt important. I no ha estat gens senzill perquè en aquesta pista fa poc havia perdut Burgos i de no haver posat el coratge i l’ofici que hi ha posat el MoraBanc avui a Ourense es perd el partit. Segur. I la d’avui alimenta perquè certifica la final de la Copa Princesa contra Palència, que es jugarà a Andorra o a Palència en funció dels resultats de tots dos equips en la darrera jornada de la primera volta divendres vinent.

Durant molts minuts el partit ha estat com mastegar ciment. No acabava de passar. Els tricolors no fluïen però des del primer segon ha estat posat al darrere. Responsable i sòlid. I a pesar de no trobar-se a gust els de Lezkano han anat tirant d’això i dels pocs jugadors que han anat tenint algun bon moment. Rafa, Felipe, Thomas i Andric serien els que avui han anat veient l’anella. El base brasiler ha valorat 23 i ha fet, sense dubte, un gran partit.

Al descans les coses estaven 32-33 (abans el primer quart 14-17) i el guió del partit anava descansant en els conceptes ja mencionats. I el moment en que s’ha localitzat la superioritat tricolor ha estat a l’inici del tercer quart.  Amb un parcial de 4-21, els de Lezkano han aconseguit que els locals posessin el genoll a terra uns minuts. En aquest tram de partit el MoraBanc ha estat clarament superior però a l’Ourense no li han durat gaire els dubtes. Els locals han retrobat l’energia ràpid i han anat fent feina de formigueta rebaixant l’avantatge mica en mica. Faltant 3 minuts i mig el 56-61 que indicava el marcador, amb la graderia collant molt,  no era gens tranquil·litzador però entre Andric i Felipe han anat trobant maneres de fer mal. Això, i com tota la resta del partit, la solidesa defensiva i l’esforç en la pròpia cistella han estat suficients per endur-se un triomf.

Previous post L’equip Mínim de la Fandjudo a Tortosa
Next post Victòria de l’ENFAF Sènior femení en el camp de la Fontsanta-Fatjó 0-2