Dimecres, gener 20, 2021
Banner Top
El Morabanc Andorra trenca la ratxa de derrotes en Bèlgica

El Morabanc Andorra ha trencat la ratxa de quatre derrotes seguides, a l’aconseguir el triomf a la pista de l’Antwerp Giants a la segona jornada de l’EuroCup per 60-71. Tot i el resultats els tricolors no ho han tingut fàcil ja que perdien 47-37 al descans. La segona part no ha estat millor que la primera, almenys en anotació, sí que s’ha pogut veure una defensa més intensa dels homes d’Ibon Navarro que han deixat al seu rival en tan sols 13 punts en els dos darrers quarts. Aquest fet és més que destacat per explicar el que ha estat la primera victòria de la temporada a l’Eurocup. Tot i el triomf 60-71, la manera de fer-ho no disipa els dubtes que genera, actualment l’equip (encara els hi cal més temps per conjuntar i adequar-se a les circumstàncies)

No hi ha temps de descans, perquè el proper partit serà el cap de setmana davant el Manresa en el Nou Congost. Un equip que prou bé coneixen els del Principat, ja que va ser el primer en apallissar els tricolors a la pretemporada, més concretament en el Torneig d’Escaldes-Engordany. Igual que es deia el passat cap de setmana amb la visita de la Penya, el partit d’Escaldes poc tindrà a veure amb el que disputaran ara. Esperem.

 

60 Telenet Giants Antwerp (47+13):  Smith (10), Dudzinski (14), Branch (10), Kesteloot (5), Donkor (0), Jenkins (0), Bleingenbergh (12) i Faye (9).

71 Morabanc Andorra (37+34): Hannah (12), Senglin (21), Dime (4), Tyson Pérez (13), Llovet (0), Paulí (5), Olumuyiwa (7), Kloof (7), Jelinek (2 i Sergi García (0).

 

Foto: Telenet Antwerp Giants.

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment