El MoraBanc Andorra visita la Casa de la Vall en motiu del dia de la Constitució

El BC MoraBanc Andorra no ha volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar com es mereixen els 31 anys de Constitució andorrana.

Jugadors, cos tècnic i part del club han visitat el Consell General així com la Casa de la Vall. Una visita que ha comptat amb uns guies de luxe com el síndic general Carles Ensenyat, la subsíndica general, Sandra Codina i les secretàries de la Sindicatura, Maria Àngels Aché i Carolina Puig. Amb ells la delegació del BCA ha pogut conèixer de primera mà una part de la història del país.

Un recorregut pels racons més significatius de l’edifici i la sensació d’integrar-se en els mateixos espais que durant segles han estat el centre on els representants del poble andorrà prenien decisions. Una bona forma d’unir-se a la commemoració del 31è aniversari de la Constitució. El club ha volgut agrair aquesta visita amb l’entrega d’una samarreta commemorativa de l’aniversari de la Constitució.

El president del club, Gorka Aixàs ha afegit que “aquestes visites representen molt, ja que una part important del que fem és la representació del país jugant en la màxima competició del bàsquet europeu”.

L’activitat s’ha completat amb la recent inaugurada exposició ‘Casa de la Vall, domus concilii’ que fa un repàs a tot el que ha significat i significa aquest edifici pel parlamentarisme andorrà i, en general, per a tot el país.

Foto: Consell General

 

Deixa un comentari

Previous post Puigdemasa, Lepoix i Miquel a Atenes
Next post Carla Mijares als punts de la Copa d’Europa