El Morabanc cau 102-98 davant el Betis

Molts errors i molta falta de fluïdesa així es podria catalogar el partit del Morabanc Andorra a Sevilla. Així, ho ha valorat el tècnic eukaldun Ibon Navarro al final del partit. I és que el conjunt del Principat ha tingut fases molt bones, on recordem que ha remuntat un desavantatge de 15 punts, però fases bastant fosques on ha permès als jugadors de Joan Plaza distanciar-se en el marcador.

Navarro vol veure el got mig ple al dir que “l’esperit de l’equip és una de les coses positives que m’emporto avui, però era un partit que semblava més de pretemporada que de lliga”.

Clevin Hannah de nou, ens ha fet somiar. Un triple sobre la botzina ha enviat al partit a la pròrroga, però en l’extra time, les petites errades andorranes han penalitzat molt a l’equip i han facilitat al Betis sumar la seva primera victòria.

El quadre d’Ibon Navarro marxarà ràpidament cap a Andorra, on cal recordar que divendres jugarà contra el Real Madrid i diumenge visitarà la pista del Fuenlabrada, en un mes de setembre que comença amb complicacions.

CLevin Hannah, en el moment de fer el triple que ha enviat el partit a la pròrroga. Foto: acb Photo / F. Santiago

 

Deixa un comentari

Previous post Andorra guanya 2-4 Liechteinstein
Next post Els germans Domene guanyen el 50è Ral·li d’Andorra