El Morabanc debutarà a l’Eurocup davant un Mònaco “molt físic”

El tècnic del Morabanc Andorra, Ibón Navarro ha sortit en compareixença pública telemàtica prèvia al debut a la RS Eurocup de la temporada 2020-21 davant l’AS Mònaco. El tècnic eukaldun ha analitzat el conjunt monaguesc dient que “té una capacitat atlètica i física molt alta, d’Eurolliga”. Navarro ha seguit dient que “un equip amb una línia exterior molt física que tothom pot anar al poste baix”.

El conjunt tricolor es presentarà contra l’AS Mònaco amb l’objectiu de “controlar els talets i les virtuds del rival” segons ha dit el tècnic del Morabanc Andorra. “És un partit d’exigencia molt alta” ha seguit dient Navarro. “El que hem de fer és intentar igualar el seu potencial físic. Hem d’estar concentrats i preparats per contrar els seus 1×1” ha finalitzat el tècnic tricolor.

Pel partit davant el quadre monagesc, Ibon Navarro no podrà comptar amb l’islandés Hakur Palson que estarà cinc setmanes de baixa. El tècnic del conjunt andorrà ha explicat el que no tindran sense l’islandés “És una baixa important ja que és un home amb experiència i sap en tot moment el que ha de fer. És una baixa que notarem i que trobarem a faltar, segur”. 

El partit serà dimecres 30 de setembr a les 8 del vespre i serà a porta tancada, un fet que perjudica al conjunt del principat que veurà com els seus rivals sí que jugaran en part de l’aforament del seu pavelló.

Deixa un comentari

Previous post Marc Grau subcampio de la Drums of war de Collbató
Next post Govern destinarà 317.426 euros a les beques ARA