El MoraBanc fa coixí al derrotar el Baskonia 85-68

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la quarta victòria de la temporada, de manera escandalosa i davant un equip de prestigi com és el Baskonia. Sí, l’equip de Joan Peñarroya i Codi Miller-McIntyre ha caigut de manera contundent, però cal explicar tots els condicionants que està vivint l’equip basc. Un equip ple de lesionats on el seu tècnic no rep el suport de la directiva i que permeten que es desplaci a Andorra amb set jugadors. Amb aquests condicionants cal afegir-li la retirada durant els primers minuts de Markus Howard, deixant encara més afeblit els de VitoriaGazteiz.

Per part andorrana, Jean Montero ha tingut ja, els seus primers minuts amb l’equip. Però si un home ha estat clau pel MoraBanc Andorra, aquest ha estat Markel Starks, molt custodiat per Stan Okoye. Ambdós han vist la cistella com una piscina i han facilitat que els de Natxo Lezkano aconseguissin derrotar al Baskonia de 16 punts, a falta d’un quart. En ell darrer quart, els locals han sabut controlar el “tempo” del partit i d’aquesta manera no patir. Sí que ho ha fet el públic en veure com Tyson Pérez es retirava per problemes musculars. Era un ensurt. S’ha sabut després, mitjançant el club andorrà, que Pérez havia patit rampes.

Al final el 85-68 deixa un balanç de quatre victòries i tres derrotar en aquestes set primeres jornades. Encara millor, tres victòries seguides per catapultar-se en posicions de Copa.

 

Foto: ACB Photo / Dani Catalán.

Deixa un comentari

Previous post Pablo Pérez Sierra, campió Absolut del Campionat d’Andorra Individual i Gonzalo Mendoza Rodríguez, campió Absolut del Ranking d’Andorra
Next post Vuitè lloc per Joan Vinyes i Jordi Mercader a Granada