El Morabanc guanya a la pista del Granca 62-79

Hi ha gestes esportives que no li calen ni trofeus, ni medalles ni títols, però no per això deixen de ser gestes. El que ha protagonitzat el Morabanc Andorra aquest dissabte al vespre a Canàries és per anomenar-lo “gesta” i encara es podria dir que és quedar-se curt. Després d’unes quantes setmanes aturats finalitzen la setmana que han iniciat de nou les competicions amb dues victòries, aquesta 62-79 de prestigi a la pista d’un Granca, que sí, és cert, no està en el seu millor moment, però cal ser honestos, tampoc ho estaven els tricolors, almenys de forma física.

Els d’Ibón Navarro han tornat a tirar de defensa i de moltes rotacions de banqueta. Amb Diagne a Andorra i Palson disputant els primers minuts post confinament, els del Principat han fet tot un recital, essent Sergi Garcia, amb 16 punts el millor d’un conjunt andorrà que suma ja la segona victòria post Covid.

Dels 12 de l’expedició andorrana deu jugadors han finalitzat la seva recuperació de la pandèmia aquest inici de setmana.

Fotos: ACB Photo – M.Henriquez.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra guanya al cuer, l’Olot 1-0
Next post El CESJ guanya 3-2 el FS Sant Sadurni