El MoraBanc guanya a Manresa 90-97 i te la permanència a un pas

Victòria important del MoraBanc Andorra en el Nou Congost contra el BAXI Manresa 90-97. Un triomf que fa que l’equip de Natxo Lezkano arribi a les 11 victòries amb un marge de quatre sobre el Montbus Obradoiro que juga diumenge a la pista del Bilbao. La permanència no està assegurada matemàticament, però queda poc. un triomf al Bages que obliga a ml’Obradoiro a guanyar-ho tot i que els del Principat no sumin cap altra victòria. Un mix poc probable.

El partit ha estat igualat de mena. És cert que els locals han estat a punt de trencar el partit en el segon quart, però els andorrans han aguantat gràcies a la clarividència de Harding i Montero que han estat claus. Però no ha estat un partit fàcil. En el primer quart Tyson Peérez s’ha lesionat i això encara feia molt més èpic que els del Principat poguessin plantar cara a un Manresa, en ratxa, a casa seva. Tot i això, el grup avui ha fet més pinya que mai, per treure un partit que pot valdre la permanència.

Harding amb 26 punts i Montero amb 25 han estat, el “gran” problema del manresa que s’ha vist superat per un conjunt cohesionat que buscava la permanència, com ningú.

Deixa un comentari

Previous post L’equip nacional de patinatge debutarà a Trieste
Next post Jessica Cruz acaba tercera a Jerez de los Caballeros

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint