El Morabanc passa a quarts de final de l’Eurocup al derrotar 74-64 al Buducnost

El Morabanc Andorra ha passat als quarts de final de l’Eurocup després de derrotar en el Poliesportiu d’Andorra el Buducnost per 74-64. Tot i no ha estat un partit molt vistós, sí que els del Principat han apretat les dents, han incrementat la intensitat defensiva i han controlat el rebot, durant la segona meitat del partit, cosa que ha estat clau pel triomf final. Tot i el treball en equip, de nou Clevin Hannah ha estat clau per la victòria andorrana.

El partit no ha estat d’una gran qualitat, tot s’ha de dir. El Morabanc ha sortit angoixat, amb nervis i amb aquella por lògica de qui es veu amb la soga al coll. El nou tècnic Oscar Quintana esperonava als seus jugadors i donava instruccions amb el suport de Paco Vazquez, en una mostra que en les 48 hores que està a Andorra no ha tingut temps de fer canvis tècnics. Però tot i així, a l’equip se li notava diferent. Les ganes i empenta d’Oriol Paulí han estat seguides per una gran actitud de Drew Crawford que no pels punts, però sí per molts intangibles, ha fet un dels millors partits des de que vesteix la samarreta andorrana i un “Tunde” que ha deixat de mirar a terra i les seves ganes i bona actitud han finalitzat amb una esmatxada espectacular que ha fet aixecar el públic assistents al Poliesportiu d’Andorra.

Està clar que el Morabanc Andorra no està en la seva millor versió, però aquest dimarts de nou ha tornat a aparèixer Clevin Hannah que ha portat a l’equip a la victòria. El seu llançament exterior ha estat clau per obrir la llauna polaca, que durant els dos primers quarts ha portat de corcolls als del Principat.

Els andorrans passen als quarts de final on es trobaran amb el guanyador del partit entre el Gran Canarias i l’Slask Wroclaw. Però ara això és el de menys. La victòria d’aquest dimarts ha de servir per insuflar una mica d’energia i fe als jugadors que diumenge a les 12:30, tindran una nova final, la segona, on ens visitarà a la Bombonera el Burgos.

Deixa un comentari

Previous post David Eudal dimiteix i el nou entrenador del Morabanc és Òscar Quintana
Next post Expulsats del Poliesportiu de Govern, els aficionats montenegrins