El Morabanc recupera a Sy i Moussa pel partit davant el Giants

En castellà diuen que “no hay mal que por bien no venga” i amb totes les mesures de respecte i comprensió per una plantilla que ha viscut, com cap altra, la bestiesa d’aquesta pandèmia provocada per la Covid, el Morabanc si s’ha vist beneficiat, per l’aturada d’aquestes tres setmanes és perquè aquest dijous Bandja Sy i Moussa Diagne podrien tenir minuts en el partit davant el Giants d’Eurocup. El propi Ibón Navarro a una pregunta del company de Cadena Pirenaica, Carles Trillo ha confirmat que “tindrà a la totalitat de la plantilla disponible per la qual cosa haurà de fer un descart”.

Després de l’obligada aturada, el primer partit que afrontarà el conjunt tricolor es presenta com una prova de foc. Obligats a aconseguir la victòria, degut al nombre de derrotes sumades ja, a la competició Europea que deixarien fora al conjunt d’Ibón Navarro de la classificació pel Top16, el Giants belga un rival que prepara a consciència la competició de l’Eurocup serà un complicat rival. El pròpi tècnic euskaldun ha explicat que “no podem deixar que els jugadors entrin en cansament, perquè el risc de lesió és molt alt”.

Navarro ha analitzat al rival belga de dijous i explica que “vam veure com entraven en el darrer quart davant Mònaco amb opcions”. El plantejament de l’equip del principat “ha de ser una mica diferent de l’habitual, per les circumstàncies que tenim” ha afegit Navarro. Tot i l’aturada obligada viscuda per la plantilla, el Morabanc “haurà de seguir amb la seva línia de joc, on la defensa intensa és clau per no tenir problemes”. Per aquest motiu el tècnic andorrà ha explicat que “hem d’estar atents i llestos per fer rotacions molt curtes”.

Però aquesta vegada Ibón Navarro no ha parlat del rival. La Covid19 ha passat factura a la plantilla i per això explica que “som uns privilegiats, com a persones, perquè hem tornat a la feina després de patir aquesta malaltia i no tothom pot dir el mateix”. El propi Navarro ha explicat que “en unes altres circumstàncies estaríem preocupats per la qualitat del rival, però ara mateix ens hem de procurar de nosaltres” i ho ha argumentat dient que “no podem pensar en el rival quan nosaltres som una incògnita”.

El Morabanc Andorra ha patit un total de 14 positius dels quals 11 han estat jugadors. Navarro ha indicat que “els jugadors que no han patit símptomes estan al 100%, però la resta podríem dir que estan al 70%, tot i que és molt difícil valorar-ho”. El que Navarro té clar és que “no hem forçat a cap jugador a tornar i hem fet el que crec que s’havia de fer”.

L’equip tricolor, segons el seu entrenador “està amb moltes ganes de tornar a competir, però també de treballar junts de nou, ja que a part de ser un bon bloc com a equip també ho són com a persones”. Navarro demana als seus jugadors que “dijous tothom ha de sumar quan estigui a la pista i ha de donar el 100% sigui un minut o dos”.

La compareixença d’Ibón Navarro ha finalitzat amb una recomanació al dir que “hem de ser responsables i hem de seguir les recomanacions de Govern”.

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Carla Puig torna a la competició en el Campionat d’Espanya Base de València
Next post Presentada la tercera edició de la campanya Her World Her Rules