El Morabanc té una nova oportunitat per capgirar la dinàmica

No cal ser catrastofistes, és cert, però a Bèlgica aquest dimarts el Morbanc Andorra té l’oportunitat de capgirar, o almeny iniciar el procès, la dinàmica negativa de l’equip que porta quatre derrotes seguides (tres a la Liga Endesa i una a l’Eurocup). L’única victòria davant l’UCAM Múrcia es queda en anecdòtica tot i que aquest passat cap de setmana ha pujat de valor al derrotar els murcians al Baskonia.

El partit d’aquest dimarts a Bèlgica a la segona jornada de l’Eurocup és dels anomenats “partit trampa”. El Telenet Giants Antwerp no és un mal equip i de ben segur que en el seu debut a casa voldrà donar una alegria als seus aficionats “És un equip que juga un bon bàsquet” l’analitza Nacho Llovet. Però més que parlar del rival, l’aler-pivot del conjunt tricolor ha parlat del seu propi equip “tot i les derrotes pensem que estem en una bona línia i hem de seguir pensant que si seguim així les victòries arribaran”. 

També Paco Vázquez, ajudant d’Ibon Navarro ha analitzat l’estat actual del Morabanc Andorra dient que “l’única manera que hi ha de sortir d’una mala ratxa és treballant i creient en el que fem i això hem de fer”.

D’aquesta manera, el Morabanc Andorra té una nova oportunitat per capgirar la dinàmica. El Lotto Arena ha de veure els tricolors amb més caràcter.

Deixa un comentari

Previous post La FAE protegeix els seus
Next post Caldea seguirà al 30% d’ocupació màxima