El Morabanc torna a l’ACB

Amb el resultat de 95-61, el Morabanc Andorra ha aconseguit el triomf en el Poliesportiu d’Andorra davant l’Ourense, però encara ha aconseguit un triomf millor: guanyar-se a pols tornar a jugar a l’ACB. Sí, com diu Jordi Cinca, en l’article d’opinió, 365 dies després, hi torna. D’aquell 14 de maig del 2022, ja no ens recordem. Ni de Shermadini, ni del Tenerife….

El partit contra l’Ourense, rai, ara mateix. Els tricolors han obtingut, a falta d’una jornada pel final de la lliga regular, guanyar el títol de la LEB Or, amb només quatre partits perduts. Sí, els mateixos que en aquell 2014 quan l’equip de Joan Peñarrolla feia el mateix que el que ha fet avui el de Natxo Lezcano.

Casualitat de la vida.

La Bombonera. Sí, aquell recinte esportiu nomenat així pel CM per la seva força animant al seu equip ha portat l’equip en braços. Els jugadors han estat endollats. S’ha vist des del primer moment. Malgrat veure com Rafa Luz, en el primer minut es trencava l’esquio, el desànim no ha caigut i l’empenta i força dels andorrans ha tornat a ser el sisè jugador.

El Morabanc Andorra tornarà la temporada 2023-24 a l’ACB. A la competició que no hauria d’haver abandonat mai. Però que posats a ser partidista, si un descens ha de servir per aprendre dels errors i continuar avançant, doncs benvingut sia aquest descens.

Ha estat un any. 365 dies. Ha estat massa temps.

Dani Catalán / BCA.

Deixa un comentari

Previous post 365 dies
Next post Tres mil participants prenen part de la 12a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint