El Morabanc visita el “Granca” amb ganes de seguir sumant

Sense temps a res. Aquest vespre el Morabanc Andorra té un nou partit, aquest cop de Lliga Endesa davant el Herbalife Gran Canaria, un d’aquells equips que la classificació no mostra, ni de bon tros, el tros d’equip que tindrà endavant els d’Ibón Navarro. El triomf davant el Telenet Giants, després de tres setmanes d’estar aturats, ja és passat. Ara els tricolors afrontaran una marató de partit, per mirar de recuperar els partits que va suspendre per culpa dels positius per Covid19.

L’Herbalife de Porfi Fisac és un equip farcit de talent en totes les posicions tot i que la seva classificació amb només dues victòries, demostra que no hi ha alguna cosa que no rutlla enguany. A les seves filles hi juguen tres exjugadors que varen formar part de diferents plantilles del “nostres”. Andre Albicy és el timó dels grans canaris, que compten també amb Shurna o Burjanadze, aquest darrer sembla que és dubte. 

“Esperem que no ens afecti jugar tant seguit perquè ahir vam poder dosificar els minuts dels jugadors” ha afirmat avui el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, que s’ha referit al rival exposant que “si et mires els resultats és un equip que no està on es mereixeria per plantilla però cal pensar que dels darrers 6 partits ha guanyat 4”. Eudal afirma que “és un equip que ha guanyat 4 dels darrers 6 partits i nosaltres som conscients que acabaran estant a dalt de la lliga”. Oriol Paulí, que torna a la que ha estat casa seva durant 6 anys, ha manifestat a la prèvia que “estem molt contents per haver pogut tornar després d’aquestes setmanes i dijous es van poder veure bons detalls de l’equip”. Sobre el seu retorn Paulí afirma que “tinc ganes de tornar a jugar allà però torno amb una altra samarreta i amb ganes d’aconseguir la victòria”.

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Margot Llobera torna a competir
Next post L’FC Andorra vol mantenir l’imbatibilitat a Prada de Moles