El Mundial FIS del 2027 no es farà a Andorra i ja es pensa en el 2029

Decepció rotunda del que era una candidatura de país. Andorra no acollirà els mundials FIS d’alpí 2027 que el comité de selecció ha escollit Crans Montana (Suïssa). Tot i això, Andorra ha anunciat que lluitarà per aconseguir els Campionats del Món d’esquí alpí del 2029.

El director de la candidatura del Principat, David Hidalgo ho té clar: “Andorra insistirà fins aconseguir-ho. S’obre un pròxim objectiu, la candidatura als Campionats del Món del 2029”. I hi ha afegit: “L’equip i el país posarà tot el seu esforç, capacitat, il·lusió i professionalitat perquè els Campionats del Món es puguin celebrar a Andorra”. En el capítol de valoracions, el president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Pepi Pintat ha lloat la gran feina feta en la conceptualització del dossier i la promoció de la candidatura dels mundials. Un projecte, ha dit “molt sòlid”. En la mateixa línia, Hildago s’ha sentit orgullós afirmant que el projecte presentat és “solvent i innovador des del punt de vista d’aportar conceptes que fins ara no s’han vist en cap esdeveniment de la FIS”.

El Principat ha competit contra tres grans noms de l’esquí internacional: Crans Montana (Suïssa), Garmisch-Partenkirchen (Alemanya) i Narvik (Noruega). Suïssa ho aconseguit en el tercer i definitiu intent.

Deixa un comentari

Previous post El COA oficialitza la representació del Principat en els Jocs del Mediterrani d’Oran 2022
Next post Julen Sánchez fitxa per l’Espanyol