El Nova Constructora Penya Encarnada, nou equip de la Lliga Multisegur

L’equip del Nova Constructora Penya Encarna s’ha proclamat campió de la Lliga Unida, ha aconseguit l’ascens a la Lliga Multissegur Assegurances per la temporada 2020-21. El Penya Encarnada sabia que només la victòria li permeteria pujar de categoria i han sortit a totes. Ben aviat s’han avançat. Els germans Jefferson i Luis Martins han estat els autors dels gols que col·locaven l’avantatge de 0-2. Jefferson en el minut 9, i Luis, en el 21, de penalt han donat la tranquilitat al seu equip. En el minut 44, Marinho ha marcat l’1-2 afegint emoció al partit. Un gol que no ha estat suficient per evitar la victòria del @penyaea i seu l’ascens. D’aquesta manera, l’equip torna a la Lliga Multisegur, després de passar dues temporades a la Lliga Unida.

Per la seva part, Immobiliària CISA FS La Massana jugarà la promoció d’sscens. Ho farà contra el penúltim classificat al final del play-off per la permanència de la Lliga Multisegur Assegurances.