El Palau de Gel fa un descompte del 50% a tots els residents durant el novembre

Davant de les restriccions de mobilitat i d’entrada de visitants dels països veïns al Principat, el Palau de Gel continua operatiu i ha activat durant el mes de novembre una promoció especial per atraure el públic resident. El Palau de Gel fixa un preu especial únic per a adults i infants, de 9,5 euros, que representa un descompte de prop d’un 50% en la tarifa d’adult; i prop del 40% en el cas dels infants (nens fins a 16 anys) A més ,els menors de 6 anys tenen accés gratuït acompanyat d’un adult. El passi inclou l’accés a la pista de gel així com el lloguer de material (patins i casc).

El Palau de Gel segueix operant sota els protocols de prevenció i seguretat marcats per les autoritats sanitàries del Govern d’Andorra. Una de les mesures és garantir un 30% com a màxim de l’aforament de la instal·lació.
La pista de gel obre de dimarts a divendres de les 16:30 h a les 18:30 h, els dissabtes de les 12 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 20 h, i els diumenges de les 12 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 19:30 h.

Els residents que vulguin venir a patinar, han de fer reserva prèvia al telèfon 800 840 i és necessari portar pantalons llargs, mitjons llargs guants i mascareta. Els nens menors de 8 anys han d’entrar amb un adult dins la pista de gel.

També hi ha la possibilitat de dinar al restaurant, seguint les normatives vigents, on cada dia es realitza un menú casolà.

Deixa un comentari

Previous post Com afecta l’absència de públic en l’esport?
Next post Anglaterra volia golejar i si es descuida torna a tenir un ensurt contra Andorra