El Pas de la Casa rep Les Dauphins du TOEC i el Schwimmclub

Els clubs internacionals de natació Les Dauphins du TOEC, provinent de França, i Schwimmclub Aarefisch, de Suïssa, han escollit novament les instal·lacions del Centre Esportiu del Pas de la Casa per preparar-se de cara a futures competicions. Ambdós repeteixen estada fent ús de la piscina i dels diferents espais que ofereix el centre, com el gimnàs.

Les Dauphins du TOEC, considerat el millor club de natació francès, fa gairebé 20 anys que prepara part dels seus entrenaments al Pas de la Casa. De forma anual, i des que es va inaugurar la piscina (l’any 2003), el club visita la parròquia amb diferents equips i membres. En aquesta ocasió, ho ha fet amb l’equip d’elit, format per 16 nadadors d’alt nivell, entre ells les olímpiques Assia Touati i Fantine Lesaffre. A més, el club compta amb l’actual campió del món en 200 i 400 estils Leon Marchand.

L’equip francès va arribar al Pas de la Casa a principis d’aquesta setmana i s’hi estarà fins divendres amb l’objectiu de preparar el proper Campionat de França en la modalitat piscina de 25 metres, que tindrà lloc a Chartres.

Pel que fa al club suís, és la segona vegada que ve al centre esportiu. La primera estada la va fer durant el mes de febrer d’aquest any.

L’equip va arribar a principis d’octubre i ha fet una estada de tres setmanes per realitzar entrenaments en alçada i preparar el Campionat nacional de Suïssa. El grup compta amb membres destacats com la nadadora Nora Meister, guanyadora de la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 i de diversos rècords mundials.

Foto: Comú d’Encamp.

Deixa un comentari

Previous post Tony Cachafeiro ultimant detalls a Xiva de cara a Múrcia
Next post Tres participants andorranes al Mallorca Chess Woman 2022