Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
El patinatge andorrà torna a competir després de 16 mesos

Un total de 58 patinadors de categories compreses entre la d’infantil de segon any i la sènior han disputat aquest cap de setmana la primera edició del Campionat Internacional de patinatge d’Andorra.

Disputat en dues jornades, (dissabte tarda i diumenge al matí) cal destacar que les patinadores andorranes han tornat a competir en el Principat, tot i que només ho han pogut fer els esportistes majors de 14 anys, segons ha estipulat el protocol de Govern.

Deixant de banda la representació andorrana, en la primera edició del Campionat Internacional de Patinatge d’Andorra han participats representant de: Reus Ploms, CPA Santvi, CHPA Cadí, CP Polinyà, CPA Olesa, CPA Cerdanyola i CPA Manresa.

Segons tots els entrenadors “s’ha notat la inactivitat ja que actualment no es mostra el nivell que tenen tots els esportistes”. Tot i això, han destacat també que “és normal i cal seguir treballant per recuperar el nivell que es tenia abans de la pandèmia”.

Cal tenir present que la majoria de participants porta setze mesos sense competir, i en un esport com el patinatge o s’arriba a entrenar fins a sis cops a la setmana, la inactivitat és la gran enemiga conjuntament amb les lesions.

Pel que fa a la representació andorrana, el millor resultat ha estat per Jana Galabert, amb una tercera posició a la categoria cadet de segon any. La resta de resultats de la representació andorrana varen ser:

Brenda Luque: 4a en categoria cadet de 1r any.
Èric Barbeitos: 4t en la categoria cadet masculí.
Aroha Benet: 5a en categoria júnior-sènior.
Esther Llobe:t 6a en categoria júnior-sènior.
Aina Vilana: 6a en categoria cadet de 1r any.

Els esportistes que formen l’equip nacional de patinatge amb els entrenadors. Foto: FAP.

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment