El primer equip del Barça d’hoquei torna a Encamp

El primer equip de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona ha tornat a Encamp a fer la seva pretemporada. És el segon any que s’hi desplacen, perquè “ens sentim com a casa” ha comentat el capità Aitor Egurrola. I es que en una pretemporada inusual, els blaugranes tornen a la parroquia encampadana amb l’objectiu de “guanyar-ho tot” segons reconeix el tècnic blaugrana, Edu Castro. El FC Barcelona està obligat a “competir” en totes les competicions que disputa i enguany, en una temporada on hi haurà dues Copes del Rei, fa que sigui més interessant que mai. El porter blaugrana que suma la seva 23a temporada en el club culé ha reconegut també que “caldrà saber gestionar les ganes que tenim de jugar, ja que això en pot tornar”.

El plantejament blau grana és “estar preparat per competir cada cap de setmana” segons ha dit Egurrola per aquest motiu treballaran fort, deixan de banda les cirscumstàncies que envolten.

Edu Castro ha volgut destacar la seguretat amb la que treballen per “evitar contagiar ni els jugadors, ni l’staff però tampoc a tota la gent que ens ha obert les portes a Andorra” i per aquest motiu les dinàmiques de les xerrades d’equip han canviat “ara les xerrades de grup les comneça el metge explicant les darreres novetats, abns de fer la xerrada tècnica” explica Edu Castro.

Deixa un comentari

Previous post El ioga vinyasa
Next post El Morabanc Andorra presenta les seves noves samarretes