El Seven de la FAR ja mira a Malta 2023

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) ha presentat el projecte esportiu de la modalitat de Seven, aquest dijous al migdia a la Home Club de l’Estadi Nacional. En aquesta presentació s’ha presentat a Cristian Quintaine, com el màxim responsable del Seven andorrà, que tindrà el càrrec de “mànager esportiu” a l’hora que també serà el seleccionador nacional de la categoria absoluta masculina. El seleccionador nacional del combinat nacional absolut femení serà Marc Abelló; Cristian Cerqueda ho serà de la U18 masculina i Nàdia Olm ho serà de l’U18 femenina. La FAR ha estipulat que començaran a treballar a la modalitat, no quan acabi ja temporada de XV sinó que s’aniran complementant, segons Raya “mirant els calendaris”. Al juny, les quatre seleccions nacionals disputaran els seus respectius europeus.

L’estructura de la FAR buscarà que des de aquest mateix setembre, les diferents categories comencin a treballar el Seven, en entrenaments mensuals. En aquest sentit Raya ha explicat que “es començarà a treballar el Seven des de l’U14 fins a la categoria sènior”.

En el 2023 a Malta, en els Jocs dels Petits Estats de Malta, el Seven estarà dintre del programa i és per aquest motiu que la FAR “comença a treballar de cara a aquest objectiu principat de la competició maltesa”.

Raya ha volgut donar les gràcies i fer públic el “suport del COA al projecte del Seven que ens està ajudant molt tant humanament com econòmicament”.

Marc Abelló, Dani Raya i Cristian Quintaine. Foto: elprincipat.com

Deixa un comentari

Previous post Minimitzar els errors claus per l’FC Andorra a Múrcia
Next post Passin a la Bombonera i gaudeixin de l’espectacle