El Sideco Encamp cau 1-10 davant el Kampuksen Dynamo de Finlàndia

La diferència entre un equip professional i un d’amateur s’ha de notar, sigui quina sigui la categoria en què militin. Això és el que li ha passat al Sideco Encamp en el segon partit de la lligueta preliminar de la Champions League de futsal. Els encampadans han tingut davant a un equip professional 100% i això s’ha notat en el marcador final, en caure derrotats 1-10, però cal explicar moltes coses.

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels del Principat. Intala feia pujar el 0-1 en els 47″ de joc que feia preveure el pitjor, sobretot després de veure com a la primera jornada, els finesos havien perforat la porteria del seu rival fins a 17 vegades. El partit no ha tingut perill pels rivals del SIDECO, però si que ha estat molt més dificultós del que s’esperaven. Els encampadans ho han donat tot, i malgrat la primera meitat han estat a un nivell inferior del desitjat en defensa, rebent fins a vuit gols (Intala0’47’‘, 15’11’‘, 22’14’‘, 29’07’‘; J. Kytölä7’26’‘; Lintula 9’55’‘ i Newton 14’35’‘, 24’51’‘). El SIDECO també ha volgut dir la seva, marcant Lolich Vargas, en el 19’02”.

La segona part ha estat molt diferent. La diferència entre un conjunt professional i un 100% amateur s’havia de notar. Tot i que no hi ha res a dir de l’actitud dels jugadors de l’equip andorrà. El SIDECO Encamp ha estat tot cor, ha lluitat fins al final i malgrat Italo, a la segona part marcava en el 33’34’‘ i el 37’12’‘ per pujar el definitiu 1-10, mai han abaixat els braços.

La diferència de nivell ha estat clara, ara per ganes i caràcter, el SIDECO Encamp no ha tingut res a envejar al seu rival.

Previous post Paula Margarido finalitza 31a en el programa curt
Next post Històrica final d’Àlex Iscla en el mundial de BTT en la modalitat de descens