El Sideco FC Encamp cau davant el Linx 7-9, en el seu primer partit després de vuit mesos

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest dissabte el seu primer partit després de vuit mesos d’aturada degut a la pandèmia de la Covid19. El seu rival, el Linx de Gibraltar ha mostrat un ritme de joc que superior als encampadans que, sobretot, a la segona part han estat superats per un gibraltarenys que han guanyat 7-9.

Durant la primera meitat, el conjunt d’Òscar Guerrero ha tingut moments de bon joc. Javier Saviola i Juli Sánchez han mostrat unes credencials que han de ser les habitual durant tota la temporada. A la defensa, diferents reajustos han propiciat que el Linx materialitzés les seves ocasions. En part, uns reajustos normals després de l’aturada patida i de fins a set jugadors nous que hi han a la plantilla del Sideco FC Encamp. Amb el 5-3, s’ha anat al descans.

La sena part, els encampadans han notat la inactivitat, però tot i així han plantat cara a un Linx, que igual que el Sideco FC Encamp jugarà la prèvia de la Champions. El ritme de joc l’ha portat a terme els visitants que al final han certificat la seva superioritat guanyant 7-9. Els golejadors per part del Sideco FC Encamp han estat: Saviola (5), Sánchez (1) i Barbosa (1).

Només finalitzar el partit, el tècnic encampadà Òscar Guerrero explicava que “estic satisfet a mitges, ja que a mi no m’agrada perdre mai. Però cal dir que hi han hagut coses molt bones que ha fet l’equip i ha d’altres que caldrà treballar-les molt més per millorar-les”. Guerrero es volia referir als aspectes defensius al dir que “hem comès diferents errades reajustos defensius que hem de treballar més i millorar”. Tot  així, segons Guerrero “ens falta més ritme de partits cosa que és normal, ja que després de 8 mesos sense jugar, alguna cosa hem de notar”.

El Sideco FC Encamp tornarà a jugar contra el Linx, aquest diumenge a les 11 del matí, en el Poliesportiu d’Encamp.