El SIDECO FC Encamp guanya 7-3 al Rangers la Supercopa d’Andorra de futbol sala

El multicampió andorrà SIDECO FC Encamp ha aconseguit el primer títol de la temporada 2022-23 com és la Supercopa d’Andorra en derrotar un combatiu Rangers 7-3. Malgrat el resultat final, el Rangers ha plantat cara, sobretot a la primera meitat, a uns en campadans com han vist que en els primers minuts, els hi marcaven un gol. Tot i això, els de Carvalho han començat a imprimir un ritme alt en el joc, al veure que els Rangers no tenia molts efectius per fer canvis i han pogut remuntar, col·locant-se 2-1. Tot i això, el Ragers encara insistia la porteria d’Aitor Rubio. Els campions del Canut han tingut el seu premi al marcar el 2-2, abans de marxar al descans. Però el marcador, no era l’important. Joel Garcia, el porter titular del Ragers s’havia de retirar lesionat. Fet que ha condicionat molt als de Julen Guerrero.

Moment de la final de la Supercopa de futbol sala.

A la represa, els encampadans han continuat amb el ritme alt de joc i això ha esfondrat a un Rangers que no podia. A partir d’aquest han vingut les expulsions i les constants protestes als àrbitres, cosa que no ha deixat de ser poc significatiu, en un partit on, tot i la igualtat, el SIDECO ha estat molt superior, sobretot físicament. Cal recordar que els encampadans porten més d’un mes entrenant, ja que varen disputar la ronda preliminar de la Champions.

Tot i això, amb un Ragers esfondrat i amb quadre, els encampadans han marcat fins al 7-2. A dos minuts del final i amb un únic canvi a la banqueta, el Rangers ha fet el que seria el definitiu 7-3.

El SIDECO FC Encamp, campió de la Supercopa. Foto: XM/FAF.

Previous post El Morabanc Andorra guanya el Trofeu d’Encamp al derrotar 81-76 el Pau Orthez
Next post L’equip de curses de muntanya de la FAM finalitza 15è els mundials d’skyrunning