El SIDECO FC Encamp guanya a l’Ísbjörninn 2-6 a la Champions League

Victòria important del SIDECO FC Encamp en el darrer partit de la lligueta de la ronda preliminar de la UEFA FUTSAL Champions League davant el conjunt islandès de l’Ísbjörninn per 2-6. Una certificació que els encampadans no havien anat de vacances a Montenegro i que malgrat ser un equip íntegrament amateur, les ganes i l’orgull de representar a Encamp i Andorra a la màxima competició europea de futsal fa donar-ho tot, durant tots els partits.

Malgrat el 2-6 final, va ser l’Ísbjörninn el que va començar marcant gràcies a Olguín González (4’50”). Els encampadans no havien sortit del tot centrats. El SIDECO es va posar les pil·les. Va començar a fer rutllar la maquinària i això va provocar la remuntada gràcies als gols de Lolich Vargas (18’17”) i Carrillo (19’00”). Poc menys d’un minut que va ser clau pel desenvolupament del partit, sobretot perquè va ser un cop psicològic important perquè s’estava arribant al descans.

A la represa, els encampadans han sortit amb tot. No volien tornar a tenir sorpreses. En el 21’12”, el veterà Carlos Barbosa feia pujar l’1-3 que donava aire a un SIDECO que va veure com després Toitiño (27’27”) encara ampliava la diferència amb l’1-4. L’Ísbjörninn no s’ho va pensar per anar a totes. No tenien res a perdre. Això va provocar que Hafliôason (33’51”) marcava el 2-4. El rival del SIDECO va continuar anant cap al davant i això ho va saber aprofitar el SIDECO que primera Alves (35’53” i després Carrillo (38’42”) feien el definitiu 2-6.

El SIDECO Encamp a Montenegro. Foto: SIDECO FC Encamp.

Previous post Dues penalitzacions de dos segons deixen fora de la final del K1 a Mònica Doria