El Sideco FC Encamp millora les sensacions i derrota el Lynx 2-4

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest diumenge el segon partit preparatiu pel partit de prèvia de Champions davant el Lynx de Gibraltat que ha acabat amb victòria dels encampadans 2-4, on destaca la millora de joc respecte al partit de dissabte.

El Sideco FC Encamp ha sortit molt concentrat en el partit, cedint la pilota al rival, però amb una clara estratègia de sortir a la contra. Això ràpidament ha donat els seus fruits, ja que en el primer minut de joc, Javier Saviola ha materialitzat una ocasió per fer pujar el 0-1. (aquest diumenge els encampadans anaven de visitants). El gol ha donat una tranquil·litat als locals que han pogut desenvolupar el seu joc, amb més fluïdesa, i sense gaire pressió. En el minut 14, una jugada ben trenada del Lynx l’ha finalitzat el seu capità Ezequiel Martín, per fer pujar l’1 a 1. El marcador encara es mouria, abans del descans ja que Julià Sánchez, tornava a avançar al Sideco, a falta de poc menys d’un minut pel descans. Els locals tenien apresa la lliçó del partit de dissabte i han estat molt més segurs en defensa, sense perdre tantes pilotes, cosa que ha dificultat els atacs del Lynx.

La segona part, a diferència del partit de dissabte, ha tingut la mateixa tònica. El Sideco FC Encamp molt ordenat al darrera ha esperat al seu rival, i això permetia poder sortir  la contra i no tenir tan desgast defensiu. En el minut 24, Saviola ha materialitzat el 1-3 cosa que ha fet que els locals respiressin tranquils. El Lynx atacava insistentment però no ha estat fins a la recta final del partit, en el minut 38, que Naoufal El Andaloussi marcava el 2-3. Els d’Òscar Guerrero no s’han vingut a baix, i menys quan Saviola, en el mateix minut 38, tornava la diferència de dos gols el que seria el definitiu 2-4 final.

El tècnic Òscar Guerrero ha analitzat el partit dient “hem variat la tàctica respecte dissabte, hem estat molt junts, hem sabut esforçar-nos“. Guerrero ha afegit “tothom sap que a dalt entre Saviola, Juli, gol tenim, però avui hem defensat millor i ha fet que aconseguim la victòria”. El tècnic encampadà ha afegit també que “hem estat a l’alçada del partit i hem sabut gestionar el partit per aconseguir la victòria final”.

Javier Saviola analitzava els dos partits que ha tingut el Sideco FC Encamp dient “se nota bastant la inactivitat, però crec que ens serviran molt els partits que hem jugat amb aquest equip”. Saviola afegia que “ens ha posat a prova, amb jugadors joves i tècnicament bons, ens ha anat molt bé. Hem gaudit i la sèrie ha quedat empatada, ja que hem perdut un i hem guanyat un altre”. El golejador del conjunt encampadà ha finalitzat dient “ aquests partits ens van bé per preparar el partit de Champions, que serà completament diferent”.

El capità del Sideco FC Encamp, Carlos Barbosa ha analitzat els partits dient “han estat dues proves de foc per preparar el partit de prèvia de la Champions, tot i que crec que han estat dos partits completament diferents”. Barbosa ha afegit que “dissabte ens va faltar una mica de benzina, sobretot a la segona meitat, i aquest diumenge ha estat un partit molt intens, hem estat en el partit des del començament i les forces ens han arribat fins el final”.

Fitxa:

2 Lynx de Gibraltar: Omar, Ezequiel (1), Rubencito, Naoufal (1) i Ethan – cinc titular- Jose Mari, Daniel, Espinosa, Denzel.

4 SIDECO FC Encamp: Marc, Toni, Saviola (3), Carlos i Moises – cinc titular- Aitor, Rodrigo, Tomislalav, David, Genís, Dani, Juli (1) i Davant.

Gols: 0-1, min.1, Saviola; 1-1, min.14, Ezequiel; 1-2, min.19, Juli (descans). 1-3, min. 24, Saviola; 2-3, min.38, Naoufal; 2-4, min.38, Saviola. (final).