El Sideco FC Encamp se’n porta el duel davant l’Atlètic Escaldes 7-5

De nou, partit d’aquells que fan afició. Perquè si hi ha algú que dubte que a Andorra, no hi ha afició al futbol sala, que demani els numeros de l’streaming que es varen posar d’acord en fer els dos equips. Partit emocionant, físic, amb protestes, amb detalls de qualitat… tots els arguments dels que ens tenen acostumats tant l’actual campió de la Lliga Viatges Pantours, el SIDECO FC Encamp i el Black House Atlètic Escaldes.

El partit va començar amb un Sideco molt fluix en defensa, o el que és el mateix, uns escaldencs que sabien com guanyar l’esquena als locals. La questió és que l’Atlètic Escaldes es va col·locar 0-3. Els d’Òscar Guerrero varen reaccionar i varen poder capgirar el marcador abans del descans (4-3).

A la repressa, tot molt més igualat. Els escaldencs sabien quin és el punt feble del campió i ho varen aprofitar per passar del 6-3 al 6-5. Els darrers vuit minuts els visitants jugaven amb porter-jugador i de nou, com va passar a la final dela Supercopa, l’ordre dels encampadans va ser clau per aconseguir el triomf final, que Saviola sobre la botzina col·locava el 7-5 final.