El sisè lloc a Xest de Cardelús li permet ser segon a l’Europeu de Moto 2

Xavi Cardelús ha posat el punt final a la temporada del Moto2 European Championship classificant-se 6è a l’última cursa de l’any que s’ha disputat avui al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

L’andorrà sortia des de la tercera línea de la graella i, al llarg del primer terç de la prova, ha remuntat fins situar-se a cua del grup que optava al podi. Unes voltes després a començat a tenir problemes amb l’embragatge de la seva moto i s’ha quedat lluitant amb Yeray Ruiz entre la cinquena i la sisena posició i al final ha acabat sumant els 10 punts corresponents al sisè lloc que li han servit per assegurar-se el sotscampionat d’Europa amb 11 punts d’avantatge respecte Alberto Surra.

Cardelús comenta  així el que ha passat avui al traçat valencià: La suspensió dels entrenaments lliures a causa del temporal va provocar que no poguéssim provar algunes coses per la cursa d’avui i això ens ha passat una certa factura. Malgrat tot, a la primera part de la prova he estat a prop de les posicions de podi, però a partir de la cinquena volta m’ha començat a patinar l’embragatge de la Kalex i he anat perdent terreny fins acabar sisè. Pretenia acabar la temporada al podi, però finalment no ha estat possible. Malgrat això, el balanç de la cursa no és negatiu tot i no ser del tot positiu. Hem fet un petit pas endavant respecte ahir malgrat el problema mecànic. Em quedo amb això.”

El balanç de temporada del pilot de Promoracing és positiu:Al principi de l’any ja vaig dir que l’objectiu era el de lluitar pel títol de Campió d’Europa de Moto2 i ho hem estat fent al llarg de la major part de la temporada i pràcticament fins al final. El segon lloc és també un molt bon resultat i el balanç és positiu perquè hem fet un gran treball en tots els aspectes. Crec que tant l’equip com jo mateix hem fet un sòlid pas endavant al llarg de la temporada i cal posar-ho en valor. Per aquest motiu, no podem estar més que satisfets

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú pateix una lesió a l’isquiotibial
Next post Medalles per Povedano i Juárez a Barcelona

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint