El Teuta capgira el 0-2 de l’anada i elimina l’Inter al guanyar 0-3 en el Nacional

Després del partit d’anada a Albània on l’Inter Escaldes va aconseguir una plàcida victòria davant el Teuta 0-2, aquest dimarts els albanesos han pogut capgirar l’eliminatòria i amb un increïble 0-3 han fet fora al campió andorrà, de la Conference League, i d’aquesta manera s’acomiada d’Europa. Dos gols de Plaku i un de Kalaku de penal en el 105′ han estat els golejadors del Teuta que han catal·logat el triomf a Andorra com “històric”.

Els 90 minuts han finalitzat amb el marcador de 0-2 després que Plaku, primer en el 24 i després en el 80 aconseguís empatar l’eliminatòria. El Teuta ha cregut a les seves possibilitats i en una segona part on ha estat abocat a l’atac ha aconseguit el premi que desitjava.

A la primera part de la pròrroga, el Teuta ha forçat el penalt de Jose que de manera molt tècnica Kalaku materialitzava el 0-3 que seria definitiu, tot i que els d’Albert Lopo ho han intentat fins el final.

La jugada del penalt que ha sentenciat l’Inter.